ホーム › フォーラム › 「ありがとう日記書きませんか?」~障害のある方、それを支えるすべての人へ!~ › Nationwide Contracting › 返信先: Nationwide Contracting
Klikam tu od jakichs czterech miesiecy i prawde mowiac zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Przedtem krecilem sie po innych kasynach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. No i tutaj mostbet aplikacja nie zawodzi — chodzi plynnie nawet na moim czteroletnim telefonie.
Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i w wiekszosci znane studia. Play’n GO jest wszedzie — Sweet Bonanza leci u mnie codziennie, choc od jakiegos czasu czesciej siedze na Big Time Gaming. Stoly na zywo obsluguje Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Monopoly Live potrafi wciagnac na godzine. Po polsku stolu niestety nie ma i na to troche narzekam.
Bonus powitalny jest w okolicach 125% do mniej wiecej 1600 zl dorzucaja jeszcze paczke darmowych spinow, rozbite na kilka dni. Warunek obrotu jest x60, wiec bez cudow — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Minimalny depozyt to bodajze 8 zl, smiech, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Wyplacam najczesciej na Skrill i jest w miare ekspresowo. Karta szlo wolniej, ze dwa dni. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem. To co mnie wkurzylo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — niby standard, a irytuje.
Support odpowiada po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Reakcja w granicach paru minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Licencja Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — warto miec to z tylu glowy.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — standard, nic dziwnego. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, ale to sie wylacza w ustawieniach.