Warning: Attempt to read property "display_name" on false in /home/c3075184/public_html/kinjisumusukotosyufunohibi.com/wp-content/plugins/vk-all-in-one-expansion-unit/inc/article-structure-data/class-vk-article-structure-data.php on line 200
fieryplay_kvei

Klikam tu od dobrych paru miesiecy, wiec mysle ze moge cos dorzucic od siebie. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo zmeczylo mnie czekania po tydzien na kase gdzie indziej. To co FieryPlay ma w lobby robi wrazenie objetoscia — jakies 2500 tytulow, w wiekszosci Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil i Betsoftem.

Sam siedze najczesciej na Sweet Bonanza i Book of Dead, banal, wiem. Plus za to ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, przetestowalem pare nowosci zanim wrzucilem prawdziwa kase. Filtrowanie niestety kuleje — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.

Zywe stoly oparte na Evolution co akurat jest zaleta. Klasyka: ruletka, blackjack, plus te ich show typu Crazy Time — potrafi wciagnac na dluzej niz zakladalem. Krupierzy realni, w wiekszosci anglojezyczni, na polski stol nie trafilem — komus moze to przeszkadzac.

Pakiet na start na FieryPlay to 100% do 1500 zl plus spiny plus 100 FS, nie wszystkie od razu, po czesci. Warunek obrotu to x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Byly tez 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, choc to akcja czasowa. Regulamin przeczytaj zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] zanim zalozysz konto.

Zakladanie konta to jakies minute, moze dwie, od 20 zl mozna zaczac. Wrzucam kase Mastercardem, ale sa tez Skrill, Neteller i krypto. Wyplaty w FieryPlay na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, przelew na karte wolniej. KYC przy pierwszej wyplacie — standard, poszlo gladko.

Mobilnie lece przez przegladarke, nie ma appki, strona radzi sobie dobrze. Obsluga FieryPlay odpisuje po polsku bez dluzszego czekania, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Licencja Curacao — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Limitow na siebie nie ustawialem, ale opcja jest w profilu.

PAGE TOP