Warning: Attempt to read property "display_name" on false in /home/c3075184/public_html/kinjisumusukotosyufunohibi.com/wp-content/plugins/vk-all-in-one-expansion-unit/inc/article-structure-data/class-vk-article-structure-data.php on line 200
fieryplay_elei

Klikam tu od dobrych paru miesiecy, wiec mam prawo cos dorzucic od siebie. Trafilem tam przypadkiem, bo zmeczylo mnie weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. To co FieryPlay ma w lobby robi wrazenie objetoscia — gdzies kolo 2800 tytulow, w wiekszosci Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil oraz Betsoft.

Ja gram glownie w Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, nic odkrywczego. Fajnie ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim zaczalem grac na realne. Wyszukiwarka za to jest przecietne — brakuje mi filtra po zmiennosci.

Sekcja live stoi na Evolution co akurat jest zaleta. Klasyka: ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy to zywe osoby, po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem — komus moze to przeszkadzac.

Pakiet na start na FieryPlay to 100% do 2000 zl plus 100 FS, nie wszystkie od razu, po czesci. Wager x35 — standard w tej branzy. Byly tez 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, ale to raczej okazjonalnie. Zerknij na warunki zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, aktualne rzeczy widac na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] dla pewnosci.

Konto zrobilem w minute, moze dwie, minimalna wplata 20 zl. Place karta, dostepne sa rowniez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Wyplaty w FieryPlay na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, karta to juz dwa-trzy dni. KYC za pierwszym razem — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.

Z komorki lece przez przegladarke, nie ma appki, strona radzi sobie dobrze. Support FieryPlay odpisuje po polsku bez dluzszego czekania, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Licencja Curacao — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.

PAGE TOP