Warning: Attempt to read property "display_name" on false in /home/c3075184/public_html/kinjisumusukotosyufunohibi.com/wp-content/plugins/vk-all-in-one-expansion-unit/inc/article-structure-data/class-vk-article-structure-data.php on line 200
fieryplay_gzei

Obstawiam tu od jakichs trzech miesiecy, wiec mam prawo cos dorzucic od siebie. Znalazlem to szukajac czegos z szybkimi wyplatami, jako ze wkurzalo mnie tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. Lobby w FieryPlay wyglada solidnie — cos ponad 3000 tytulow, w wiekszosci Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil oraz Betsoft.

Ja gram glownie w Sweet Bonanza i Book of Dead, banal, wiem. Plus za to ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, przetestowalem pare nowosci zanim wplacilem cokolwiek. Sortowanie gier za to kuleje — po dostawcy da sie filtrowac, ale po volatility juz nie.

Zywe stoly oparte na Evolution co akurat jest zaleta. Ruletka, blackjack, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Prawdziwi ludzie po drugiej stronie, glownie po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem — komus moze to przeszkadzac.

Oferta na dzien dobry na FieryPlay to 100% do 2000 zl i 100 free spinow, rozbite na kilka dni. Obrot x35 — ani rewelacja, ani dramat. Byly tez 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, nie liczylbym na to na stale. Zerknij na warunki zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, aktualne rzeczy widac na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] dla pewnosci.

Zakladanie konta to jakies dwie minuty, minimalna wplata 20 zl. Wplacam Visa, obok tego dzialaja Skrill, Neteller i krypto. Wyplaty na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, karta to juz dwa-trzy dni. KYC przy pierwszej wyplacie — dowod plus rachunek, nic strasznego.

Z komorki lece przez przegladarke, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Czat z supportem w FieryPlay odpowiada po polsku bez dluzszego czekania, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.

PAGE TOP