Warning: Attempt to read property "display_name" on false in /home/c3075184/public_html/kinjisumusukotosyufunohibi.com/wp-content/plugins/vk-all-in-one-expansion-unit/inc/article-structure-data/class-vk-article-structure-data.php on line 200
fiery_kqma

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 3000 tytulow, choc polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 1200 zl plus 100 spinow gratis, rozlozonych na trzy dni. Wymog obrotu wynosi x30, co jest standardowo, nic rewelacyjnego, tyle ze czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony o czym nikt nie krzyczy. Byl tez jakis bonus bez wplaty, chyba 50 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://revivemyfitness.com/fieryplay-promo-code-jak-uzywac-aplikacji-i-grac-na-smartfonie]fieri play[/url] przed zalozeniem konta.

Rejestracja zajela mi moze trzy minuty, min. depozyt wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty robilem pare razy — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa i to leci najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Ruletka i blackjack maja przyzwoity wybor.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo smiga calkiem niezle, chociaz na LTE w tramwaju transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, czyli standard w tej branzy — u mnie kasa zawsze przyszla. Czat na Fiery Play dziala po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.

PAGE TOP