Warning: Attempt to read property "display_name" on false in /home/c3075184/public_html/kinjisumusukotosyufunohibi.com/wp-content/plugins/vk-all-in-one-expansion-unit/inc/article-structure-data/class-vk-article-structure-data.php on line 200
fieryplay_trei

Siedze tu od jakichs trzech miesiecy, wiec mam prawo cos dorzucic od siebie. Trafilem tam szukajac czegos z szybkimi wyplatami, z prostego powodu — wkurzalo mnie czekania po tydzien na kase gdzie indziej. Lobby w FieryPlay jest spore — w okolicach 3000 gier, przede wszystkim Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil oraz Betsoft.

Ja osobiscie siedze najczesciej na Sweet Bonanza i Book of Dead, banal, wiem. Dobrze ze wersje demo sa dostepne od reki, przetestowalem pare nowosci zanim wplacilem cokolwiek. Wyszukiwarka za to mogloby byc lepsze — po dostawcy da sie filtrowac, ale po volatility juz nie.

Sekcja live stoi na Evolution co akurat jest zaleta. Klasyka: ruletka, blackjack, plus te ich show typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Krupierzy realni, w wiekszosci anglojezyczni, polskojezycznego dealera brak — dla czesci osob to minus.

Pakiet na start u nich w FieryPlay to 100% do 2000 zl plus 100 FS, rozbite na kilka dni. Warunek obrotu to x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Zdarzaly sie drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, nie liczylbym na to na stale. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] jesli chcesz sprawdzic przed rejestracja.

Konto zrobilem w niecale trzy minuty, minimalna wplata 20 zl. Place karta, obok tego dzialaja Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Wyplaty ida szybko na portfele, karta to juz dwa-trzy dni. KYC przy pierwszej wyplacie — dowod plus rachunek, nic strasznego.

Z komorki gram bez aplikacji, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Czat z supportem w FieryPlay odpowiada po polsku w kilka minut, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Dzialaja na licencji Curacao — nie jest to najmocniejszy papier na rynku. Limitow na siebie nie ustawialem, ale opcja jest w profilu.

PAGE TOP