Warning: Attempt to read property "display_name" on false in /home/c3075184/public_html/kinjisumusukotosyufunohibi.com/wp-content/plugins/vk-all-in-one-expansion-unit/inc/article-structure-data/class-vk-article-structure-data.php on line 200
fieryplay_okei

Obstawiam tu od dobrych paru miesiecy, wiec mysle ze moge cos skrobnac. Znalazlem to przez znajomego z innego watku, z prostego powodu — zmeczylo mnie weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay jest spore — w okolicach 2500 tytulow, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil i Betsoftem.

Ja osobiscie najwiecej klikam Gates of Olympus i Sweet Bonanza, banal, wiem. Plus za to ze wersje demo sa dostepne od reki, polatalem po nowosciach zanim wplacilem cokolwiek. Filtrowanie za to kuleje — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.

Zywe stoly stoi na Evolution i to widac. Ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Krupierzy realni, glownie po angielsku, polskojezycznego dealera brak — komus moze to przeszkadzac.

Oferta na dzien dobry w FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl plus 100 FS, nie wszystkie od razu, po czesci. Warunek obrotu to x35 — standard w tej branzy. Zdarzaly sie jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, nie liczylbym na to na stale. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] jesli chcesz sprawdzic przed rejestracja.

Konto zrobilem w niecale trzy minuty, od 20 zl mozna zaczac. Place karta, ale sa tez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Wyplaty na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, przelew na karte wolniej. Weryfikacja przy pierwszej wyplacie — standard, poszlo gladko.

Na telefonie smiga w przegladarce, apki nie ma i chyba nie potrzeba. Support na FieryPlay odpisal mi po polsku bez dluzszego czekania, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.

PAGE TOP