ホーム › フォーラム › 「ありがとう日記書きませんか?」~障害のある方、それを支えるすべての人へ!~ › Nationwide Contracting › 返信先: Nationwide Contracting
Klikam tu od dobrych paru miesiecy, wiec chyba moge cos skrobnac. Wpadlem na to przez znajomego z innego watku, z prostego powodu — wkurzalo mnie weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay robi wrazenie objetoscia — jakies 2500 gier, przede wszystkim Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil oraz Betsoft.
Sam najwiecej klikam Gates of Olympus i Sweet Bonanza, nic odkrywczego. Dobrze ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, polatalem po nowosciach zanim wrzucilem prawdziwa kase. Filtrowanie natomiast mogloby byc lepsze — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.
Sekcja live stoi na Evolution i to czuc. Klasyka: ruletka, blackjack, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Prawdziwi ludzie po drugiej stronie, po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem — komus moze to przeszkadzac.
Bonus powitalny u nich w FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl z setka darmowych spinow, wydawane po 20 dziennie. Wager x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Zdarzaly sie jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, ale to raczej okazjonalnie. Zerknij na warunki zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] jesli chcesz sprawdzic przed rejestracja.
Zakladanie konta to jakies minute, moze dwie, minimalna wplata 20 zl. Wplacam Visa, ale sa tez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Wyplaty na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, karta to juz dwa-trzy dni. Weryfikacja na start — standard, poszlo gladko.
Mobilnie gram bez aplikacji, apki nie ma i chyba nie potrzeba. Czat z supportem w FieryPlay odpowiada po polsku bez dluzszego czekania, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Licencja Curacao — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.