Warning: Attempt to read property "display_name" on false in /home/c3075184/public_html/kinjisumusukotosyufunohibi.com/wp-content/plugins/vk-all-in-one-expansion-unit/inc/article-structure-data/class-vk-article-structure-data.php on line 200
888starz_pfot

Ostro gram tu od zeszlej jesieni, wiec chyba moge cos napisac. Podrzucil mi link kolega z pracy, ktory wczesniej siedzial na innym serwisie. Biblioteka gier na 888starz mocno mnie zaskoczyla — mowimy o ponad 4000 automatow, choc umowmy sie i tak grasz w te same 10 gier. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa najbardziej widoczne, Gates of Olympus i Sweet Bonanza siedza na gorze listy popularnych.

Bonus powitalny to 100% od wplaty i do tego darmowe spiny. Przy zakladaniu konta z kodem warunki sa odrobine lepsze. Ale jest haczyk — obrot bonusem to x40, w dodatku czas leci szybko. Sam sie na tym przejechalem. Aktualne kody mozna podejrzec na [url=https://lakefrances.net/kod-888starz-free-spins-kompletny-przewodnik-po-bonusie-warunkach-i-aktywacji]888starz kod promocyjny 2026[/url] jesli ktos chce porownac.

Depozyty minimum to okolo 20-40 zl, sa karty, e-portfele, no i krypto. Ja korzystam z Bitcoina bo idzie najszybciej. Wyplaty w 888starz na e-wallet leci tego samego dnia, za to na konto bankowe czekalem raz trzy dni. Dokumenty trzeba wrzucic — u mnie zeszlo jakies 12 godzin.

Sekcja live to glownie Evolution i naprawde czuc roznice. Ruletka na zywo, blackjack, Crazy Time — stoly chodza plynnie. Szkoda tylko ze po polsku prawie nic nie ma. Mobilnie dziala bez zarzutu, jest tez apka na Androida.

Support 888starz odpowiada po polsku choc czasem widac kalki jezykowe. Odpowiedz przychodzi w kilka minut. Licencja to Curacao, wiec nie jest to UKGC, warto wiedziec. Mnie osobiscie nie przeszkadza, ale trzeba miec to z tylu glowy.

PAGE TOP