ホーム › フォーラム › 「ありがとう日記書きませんか?」~障害のある方、それを支えるすべての人へ!~ › The Inn at New Hyde Park – Wedding & Corporate Event Venue › 返信先: The Inn at New Hyde Park – Wedding & Corporate Event Venue
Gram tu od jakichs czterech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Wszedlem tu z polecenia znajomego, co wczesniej gral na jakiejs budce bez licencji. Wybor gier w 888starz jest ogromny — jakies 6000 tytulow, choc szczerze mowiac i tak grasz w te same 10 gier. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, Sweet Bonanza i Book of Dead wisza w topce.
Pakiet powitalny kreci sie wokol 100% doladowania z dorzuconymi 50 darmowymi spinami. Jak wklepiesz kod bonusowy w formularzu czasem podbijaja pule. Natomiast jedna rzecz mnie wkurzyla — warunki obrotu to x35-x40, w dodatku czas leci szybko. Za pierwszym razem mi przepadlo. Aktualne kody mozna podejrzec na [url=https://victoriachambers.com.ng/888starz-no-deposit-bonus-code-w-polsce-praktyczny-przewodnik]888starz obrót bonusem[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Kasa schodza od 20 zl, karta Visa czy Mastercard dziala. Ja wyplacam w krypto bo schodzi w kilkanascie minut. Cashout na 888starz w kryptowalutach schodzi ekspresowo, za to na konto bankowe czekalem raz trzy dni. Dokumenty trzeba wrzucic — zatwierdzili nastepnego dnia.
Live to w wiekszosci Evolution i naprawde czuc roznice. Crazy Time i Monopoly Live — obraz nie tnie nawet na LTE. Szkoda tylko ze po polsku prawie nic nie ma. Z komorki gram najczesciej i nie ma zaciec, aplikacja tez jest.
Obsluga w 888starz gada po polsku i to bez translatora. Czekalem srednio 3-5 minut. Dzialaja na licencji Curacao, co nie kazdemu podpasuje. Ja sie tym nie przejmuje, ale kazdy niech oceni sam.