Warning: Attempt to read property "display_name" on false in /home/c3075184/public_html/kinjisumusukotosyufunohibi.com/wp-content/plugins/vk-all-in-one-expansion-unit/inc/article-structure-data/class-vk-article-structure-data.php on line 200
888starz_plot

Ostro gram tu od zeszlej jesieni, wiec chyba moge cos napisac. Podrzucil mi link kolega z pracy, co wczesniej gral na jakiejs budce bez licencji. Lobby na 888starz jest naprawde spore — jakies 6000 tytulow, choc szczerze mowiac i tak grasz w te same 10 gier. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil zajmuja wiekszosc polki, Gates of Olympus i Book of Dead wisza w topce.

Oferta na start to standardowo 100% do pierwszego depozytu plus jakies 30 free spinow. Wpisujac 888starz kod promocyjny przy rejestracji dostajesz troche wiecej. Natomiast jedna rzecz mnie wkurzyla — obrot bonusem to x40, a na to masz raptem tydzien. Ja przy pierwszym podejsciu nie wyrobilem. Biezace oferty sprawdzisz na [url=https://infestix.com/888starz-ios-jak-zweryfikowac-konto-praktyczny-przewodnik-krok-po-kroku]888starz kod bonusowy[/url] jesli ktos chce porownac.

Kasa schodza od 20 zl, karta Visa czy Mastercard dziala. Ja wyplacam w krypto bo nie czekam na weryfikacje banku. Cashout na 888starz na portfele przychodzi w kilka godzin, ale na karte potrafi zejsc i 2-3 dni. Bez skanu dowodu nie wyplacisz — zatwierdzili nastepnego dnia.

Sekcja live to glownie Evolution co jest chyba najlepsza opcja na rynku. Crazy Time i Monopoly Live — obraz nie tnie nawet na LTE. Polskojezycznych stolow jest jednak malo. Z komorki gram najczesciej i nie ma zaciec, dostepna jest appka, ale ja jej nie uzywam.

Obsluga w 888starz gada po polsku i to nie brzmi jak automat. Raz czekalem kwadrans, zwykle szybciej. Licencja to Curacao, wiec nie jest to UKGC, warto wiedziec. Dla mnie liczy sie ze placa, ale kazdy niech oceni sam.

PAGE TOP