ホーム › フォーラム › 「ありがとう日記書きませんか?」~障害のある方、それを支えるすべての人へ!~ › Nationwide Contracting › 返信先: Nationwide Contracting
Bywam na kilku polskich kasynach od lat i prawde mowiac wiekszosc z nich wyglada identycznie. Do Fiery Play zreszta zawitalem przypadkiem z piec miesiecy temu i nie skasowalem konta, co u mnie jest komplementem. Biblioteka gier nie jest male — gdzies ze 3000 automatow, Pragmatic Play jest wszedzie, Gates of Olympus rzecz jasna w polecanych, ale dokopalem sie do kilka tytulow Betsoft i NetEnt, czego sie nie spodziewalem.
Bonus powitalny jest w miare typowy: 100% do 1500 zl oraz 100 free spinow, dawkowane po 20 dziennie. Warunek obrotu x30 — da sie zrobic, ale czytajcie regulamin, bo jak przewalisz max bet to bonus leci. Krazyl jakis kod bez depozytu na 50 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Regulamin i kody mozecie podejrzec u zrodla na [url=https://dewsworld.com]fiery play com[/url] zanim wplacicie, bo z pamieci nie chce wprowadzac nikogo w blad.
Sam proces zapisu zajela mi moze piec minut, najnizsza wplata zaczyna sie od 40 zl, wiec nie trzeba miec majatku. Placilem Visa oraz Neteller, obsluguja tez BLIK-a i krypto. Kasa przychodzi do e-portfela w jakies 4-6 godzin, na konto bankowe zeszlo mi dwa dni. Sprawdzanie dokumentow na start troche mnie wkurzyla, ale to standard w licencjonowanych kasynach.
W dziale live spedzam najwiecej czasu — Evolution ciagnie prawie wszystko, zywi krupierzy tez po polsku na kilku stolach. Lightning Roulette jak zawsze, chociaz przy wiekszym obciazeniu wieczorem obraz mi sie raz zacial. Na telefonie wszystko chodzi w przegladarce — appki brak, szkoda, w sumie da sie zyc.
To co mnie faktycznie zirytowalo, to obsluga — w Fiery Play ma polskojezyczny czat, ale nad ranem przechodzi na angielski. Zdarzylo sie czekac prawie pol godziny na czlowieka, ale sprawe zalatwili. Papiery z Curacao — zadna Malta, za to na razie zero problemow z kasa.
Nie twierdze, ze Fiery Play jest deklasuje konkurencje — jest to zwyczajnie miejsce bez wiekszych wpadek. Odpalam po pracy po pare stowek i na tym koniec.